1 900 kr i rabatt om ni byter in er Solo-330 vid köp av en ny Solo-365

Passa på att byta till en ny och modernare rökdetektorprovare och hjälp oss samtidigt att fasa ut de brandfarliga aerosolflaskorna från marknaden.

Under en begränsad tid genomför vi en inbyteskampanj där vi lämnar en generös rabatt vid köp av en ny Solo-365 rökdetektorprovare, om ett samtidigt inbyte sker av den äldre modellen Solo-330.

Erbjudandet är giltigt under tiden 231015-231115 och gäller bara om vi får in en Solo-330 i utbyte.

För att ta del av erbjudandet är det bara att klicka på knappen nedan och lägga Solo 365 kitet i varukorgen. Skriv sedan i fältet 'Beställningsanteckningar' att ni vill utnyttja inbyteskampanjen så hör vi av oss för vidare instruktioner.

Solo 365 Huvudenhet för Provning av Rökdetektorer & Samplande System i Brandlarmssystem - ROKA Information AB

Några fördelar med Solo-365:

  • Ca 15 % lättare än Solo-330
  • Slimmad design
  • Rök på begäran
  • Snabbare testning
  • Renblåsningsfunktion
  • Icke-farliga rökkassetter
  • Kan testa aspirerande system

 

Solo 372 ASD-adapter (samplande / aspirerande rökdetektorsystem [ASSD / ASD]) för Solo 365 (Solo 372-001) - ROKA Information AB

Den här nya metoden för att skapa rök tar Solo till en ny nivå.  Solo 365 skapar rök med hjälp av icke trycksatta rökpatroner (precis som i funktionsprovaren Testifire) - den är lättare att använda, utför proverna snabbare och passar fler detektorer.

Rök genereras bara när den transparenta koppen omsluter detektorn och sensorn känner av detektorn. Detta minimerar åtgången av rök och minskar restprodukter som på sikt smutsar ner detektorn. Solo 365 har en slimmad och elegant design och är ca 15 % lättare än Solo-330 vilket ger en mindre arbetsbelastning ute i fält.

En LED-belysning tänds automatiskt i mörkare miljöer och underlättar provningen markant. Ventileringsfunktionen förhindrar effektivt återlarm och snabbar på så vis upp provningen. Den icke trycksatta rökkassetten underlättar transport (ej farligt gods) och lagring och den genererade röken är godkänd av detektortillverkare i hela världen.

Genom att enkelt byta ut den transparenta provkoppen mot en ASD-adapter (tillval) så fungerar Solo 365 utmärkt att funktionsprova aspirerande/ASD system med.